Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Consultanta in probleme de casnicie
150 €
Brand
EDUnomRO
Cod produs
c-pc-0013
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Consultanta in probleme de casnicie

Echipa de consilieri EDUnomRO in educatie, consultanta psihologica in familie, terapie de grup, asistenta “familia inchegata” consiliere in probleme de casnicie va supune atentiei prezentul pachet de consultanta. Fiecare om ce face parte dintr-o familie stie prea bine ca linistea pe care atat de muti si-o doresc este ceva greu de obtinut. Este un joc a lui “lasa sa las” sau “las daca lasi” un perpetuu joc al influentei, al dominarii, al intimidarii in care mereu cineva conduce si altcineva este condus.

Casnicia nu face exceptie de la aceasta problematica. Suntem constienti ca informatiile confidentiale se nasc greu in a ni le instraina si tocmai de aceea prin acest pachet de consultanta sunteti rugat sa nu divulgati informatii de natura personala. Este indicat sa ne contactati de pe un cont fals, cu nume false si nimeni din echipa noastra de specialist nu va devein indiscret privind identitatea dumneavoastra.

Astea fiind spuse sa va prezentam ce veti primi in acest pachet:

- Un prim mesaj este necesar sa ne trimiteti inainte de toate. Nu identitate, nu locatie dar este foarte important sa stim daca sunteti o ea sau un el. Fiecare parte raspunde de regula diferit la aceleasi problematici. Deasemenea in cateva cuvinte va trebui sa ne prezentati fapte, intamplari, fara a divulga nici o informatie de natura confidentiala. Pentru a va putea ajuta trebuie sa cunoastem in mare problema cu care va confruntati. Nu este exclus sa trebuiasca sa raspundeti la intrebari suplimentare. La aceasta etapa costul de initiere a consultantei este de doar 1 pound platibil doar prin PayPal.
- La mesajul dumneavoastra va vom raspunde in timp rezonabil. Problema dumneavoastra va fi tratata cu responsabilitate si un prin set de trei sarcini vav or fi transmise rand pe rand, sarcini ce va trebui sa le indepliniti una cate una. Prima sarcina este gratuita si este menita a va face constient de solutiile ce vi le vom oferi ca va dau rezultate. Daca prima sarcina nu v-a dat rezultat pozitiv si nu sunteti multumit/a vom da refund la 1 pound tot prin PayPal. Prin urmare nu ati pierdut nimic, “ati incercat marea cu degetul”.
- Daca veti deveni multumit/a de rezultatul primei sarcini indeplinite asteptam sa ne platiti costul consultantei de 129 pounds prin PayPal.
- Trebuie sa fiti constient/a ca modalitatea sugerata de a va trata problema nu este cu totul tocmai ortodoxa si ca uneori anumite iesiri in decor va vor fi necesare pentru a putea rezolva odata si pentru totdeauna problema cu care va confruntati. Deasemenea dialogul privind sexualitatea traita si gandita va trebui deschisa asemeni unui nod gordian care din pacate nu poate fi taiat precum a facut Alexandru. Nu uitati ca toate pleaca de la sex.
- Va garantam ca, costul acestei consultatii va dispare si vi se va parea modica in raport cu problema care v-a fost rezolvata.

Casnicia este un lucru minunat cand ea pulseaza a viata, intelegere, bucurii, rasete si fericire alaturea de cei dragi. Nu lasa, nu intarzia, nu amana ceva ce poti rezolva acum scriindu-ne. E chiar simplu! Incepe asa: spune-mi Marian uite am o problema cu sotioara mea pe care o iubesc si care ….. sau asa ma numesc Maria si numai pot cu betivul asta de sot la care paradoxal tin ca idioata ….

Nu uitati faptul ca daca amandoi conveniti sa comunicati putem colabora mult mai bine!
Viata chiar poate fi minunata, profita de ea! Te asteptam! Scrie-ne ACUM!
Din Gura in Gura